2009. április 25., szombat

A délután sem telt el unalmasan

A délutáni kocsikázás után úgy gondoltuk nem ártana a kicsit körbesétálni a szálloda kertjében sem, és nem is tettük rosszul. Sok érdekes dolgot találtunk.
Például itt az egyik medence külső része, ami természetesen össze van kötve a belső résszel is. Bár a néni kicsit furcsán nézett, hogy miért is fényképezek, de ez nem nagyon érdekelt. :)

Aztán ahogy tovább sétáltunk egy érdekesen pózoló hölgyet találtunk, ami hirtelen nem tudtunk hova tenni. Gondoltam beállok mögé, és csinálunk egy érdekes képet, de mikor közelebb értünk láttuk, hogy a szobor nem más, mint egy napóra.
Kihasználva a normálisabb fény viszonyokat kattintottunk egy képet magunkról is.

Az egyik eldugottan sarokban találtunk egy kerti sakkot, ami Zsunak nagyon tetszett, mert most a hétvégén kicsit rákapott a sakk ízére, és meg kell hagyni, ahhoz képest, hogy most kezdte nagyon jól meg neki.


A kerti sétát egy kiadósabb lazulás folytatta a szobában, majd nagy nehezen rávettük magunkat, hogy meglátogassuk az éttermet némi vacsora elfogyasztása céljából. Természetesen megint három fajta leves, és minimum hat fajta fő étel várt minket, nem is beszélve az előételről, és a desszertes pultról. Ez utóbbit sajnos befogadóképesség híján ma hanyagoltuk, mert sikerült pukkadásig telepakolnunk magunkat már előtte.

Mielőtt tovább folytattuk volna a relaxációt a szobában még bekukkantottunk a medencékhez, ahol már csak a személyzetet találtuk.


Hamarosan elrakjuk magunkat holnapra, mert ennyi kaját valahogy fel kell dolgozni reggelre. Jó éjt nekünk. Megosztás

Nincsenek megjegyzések: