2011. március 15., kedd

Intercars dekorozás

Még múlt hét csütörtökön keresett meg egy ismerősőm, hogy foglalkozunk-e kirakat dekorozással is. Természetesen igen, így átküldettem, hogy miről is van szó. Mondtam neki, hogy rendben, a hosszú hétvégén összedobunk egy ajánlatot, majd jövőhétvégén megcsináljuk. Erre azt a választ kaptam, hogy NEM, mert ennek a dekornak 16-án reggel az üvegen kell lennie! :) Széép!

Csabival csütrötök este összeültünk, összeraktuk az ajánlatot, amit még éjjel le is adtunk. Erre pénteken koradélután jött a válasz. Ebben csak az volt a baj, hogy az összes dekor anyag nagyker 2 kor zár, és Csabi is melózott. Nem volt mit tenni, Cs eldobta a sniccert, és a fóliát, és rohant a nagykerbe, ami szerencsére a város másik végén volt. Voltak olyan kevesek és megvárták, így alapanyag megoldva. 

Pénteken korán feküdtem, hogy szombat reggel nekiessünk a vagdalásnak...
Ebből lett 11 óra, mert Cs kicsit nehezen vette a reggelt. Összeszedtük magunkat, majd letelepedtünk az irodába. Később Dani is csatlakozott hozzánk, majd este Zsu nézett be.


Majd 60m2 fóliát vágtunk ki, és bár voltak egyszerű alakzatok, volt olyan is amit centiről centire kellett kiszedni, amivel gyorsan telt az idő.Mivel voltak kisebb problémák a nyomdai anyagokkal, így nem ment olyan gyorsan, mint ahogy azt szerettük volna, így valamikor kettő körül végeztünk...már nem is emlékszem, olyan fáradt voltam. 

Másnap kimentünk Gymkhana edzésre, ami szigorúan titkos volt. Nem lehetett fényképezni, sem videózni, és csak meghívással lehetett kijutni. Így most még nem tehetem ki, ide azt a képet sem, amin az látható, hogy Lakyboy , Szántó Niki, és még jónéhányan a Z4 szárnyáról fogyasztják a hambikat... :) 
5 körül elindultunk vissza az irodába, hogy a szombaton kivágott anyagokat felaplikáljuk, ami szintén vagy 10ig eltartott, utána Cs nekiállt még főzni, tehát éjfélkor már vacsiztunk is. 

Reggel a tervekkel ellentétben, csak hatkor keltünk, és nagyon gyorsan gyártottunk pár szendvicset, majd lecsapattunk, összeszedtük az anyagokat az irodából, Danival együtt. Nagyon hosszú volt az út Egerig, és komoly harc volt mindenkinek, hogy ne aludjunk el, ami Csabinál kifejezetten hasznos volt, mert ő vezetett.

Megérkeztünk, és a legrosszabb üvegfelületeket találtuk, amivel eddig találkoztunk. Ragasztó maradékok, hegesztési kráterek, gitt, és szilikon a keretnél, sehol egy derékszög, sehol egy egyforma méret...gááz. Sebaj, kipakoltunk, majd elkezdtük lepucolni a dekorozandó felületeket. 34 üveg várta a neki tervezett dekorálást. 
Kék, piros, fehér, narancs, szürke színekből összeállítva. 


Voltak felületek, amíg nehezebben akartak a helyükön maradni, voltak, ami szinte maguktól felkerültek. Jól elment az egész nap, már bőven sötét volt, mikor befejeztük az egészet, ami szerintem közel emberfeletti teljesítmény. Az egész nap csúcspontja az volt, mikor beültünk a kocsiba, és elindultunk Demjén felé, hogy kiáztassuk magunkból a 12 órás szünetmentes meló fáradalmait. A relax közben találkoztunk kedven DJ. barátommal, Matthyassal és kedvesével. Jók kibeszélgettük magunkat, majd elindultunk egy reggelinél hosszabb útra haza. Mikor hazaértünk csak annyi erőm volt, hogy gyorsan kajáljak egyet, és eldőljek...

Neszeneked hosszú hétvége, és pihenés... :)


Megosztás Megosztás

Nincsenek megjegyzések: