2010. június 20., vasárnap

Végre kicsit pihentünk...

Eljött a várva várt hétvége, és végre kicsit kikapcsoladhatunk távol Budapest zajától...

Pénteken meló után behuppantunk a kocsiba, és megcéloztunk Tiszanánát, ahol anyuék már vártak minket. Útközben még megálltunk bevásárolni kicsit, de még így is nagyon jó korán lent voltuk, anyuék nagy meglepődésére.

Mivel Zsu kocsija már 3 hete szervízban, az enyém meg múlt héten halt be, így anyóstól kértünk kocsit az utazásra, ami még mindig az Extrém Rally díszítését viseli.

Érkezésünk után Laci már tálalta is a dléután készült gulyás levest, ami annyira jó sűrűre sikerült, hogy már inkább gulyás főzelék volt. majd az este további részét a tornácon csücsülve beszélgetéssel töltöttük néhányszáz szunyog társaságában.

Szombaton reggeli után gondoltuk bejátjuk a környéket, és lenéztünk a közeli Tiszapartra, ahol szemmel láthatóan nem a megszokott állapotok uralkodtak.

Ezután még ellátogattunk néhány közelebbi partszakaszra, ahol még több kép készült, Facebookon megtalálhatóak azok is! :)

Biztosan néztek furcsán a helyiek, amikor kipattantam a kocsiból, és minden oszlopon lefényképeztem a gólyákat. Valószínű egyből leesett nekik, hogy nem odavalósi vagyok! :)

Mikor visszaértünk Laci már tárcsán sütögette a husikat, amiből fincsi ebéd kerekedett, ami után mindenki úgy aludt, mint akit fejbevertek. Hosszú ideje egyik legpihentetőbb alvásom volt!

Este a napnyugta után tábortűz mellett némi tóthételhez készültünk elő, és megint bebizonyosodott, hogy nehéz kaja az...4 embernek 8 szelet készült, és nem fogyott el! :)

Vasárnap rossz idönk volt, így reggeli után nem sokkal pakoltunk és jöttünk haza. Útközben még meglátogattuk a kocsimat, és megbeszéltük a lehetőségeket Ákossal.

Megosztás

Nincsenek megjegyzések: