2010. október 3., vasárnap

Rég volt ilyen jó drift verseny

Ez elmúlt pár évben a drift versenyeket, és edzéseket mindig az LCD-n keresztűl néztem végig.
Mivel pénteken történt egy két érdekes dolog, amiről majd hétfőn fogok beszámolni, így ezt a versenyt szigorúan a lelátóról szerettem volna nézni. Ennek megfelelően sörrel, csipsszel, és mindenféle finomsággal készültünk az egésznapos drukkolásra, és el is foglaltuk a helyünkket a lelátón.

Aztán csörög a telefonom. Zsolt kollegám az. Ő is helyet foglal mellettünk, majd megint csörög a telefonom. Radir az, és ez így ment egy darabig, és egyszer csak azt vettem észre, hogy kb. 15 ember ül körülöttünk, köztük olyan nagy nevek, mint Radák "Radir" János, Dénes Miklós, Holtság Gergő. Mindenki a párjával ült ott, páran ismerősőket is odaültettek, így nagyon komoly drukkolás volt egyes összecsapások alatt.
Bár nagyon jól éreztem magam a társaságban, azért bízom abban, hogy soha többé nem fogok velük együtt így a tribünön ülni, mert az azt jelentené, hogy ők a pályán teszik azt amit szeretnek, és nem a pálya széléről "szenvednek".

A verseny nagyon jó volt, sokat izgultunk a srácokkal, és sokat nevettünk a díjátadó alatt, mivel Isti, és Barna nem csak vizet ittak egész nap, így megfelelően hülyék voltak már estére.

Még egy edzés lesz idén, remélem addigra Radir kocsija is összeáll, és a két GTS Skyline végre együtt is pályáraléphet.

 
Megosztás Megosztás

Nincsenek megjegyzések: