2010. március 29., hétfő

Megint sűrűsödnek a napok

A múlt hét vége a Castyling Tuning Show videóinak szelektálásával telt, így a csütörtök, péntek elment. Szombaton az évadnyitó drift edzést látogattuk meg, ahova egész komoly csapattal érkeztünk. Zsu, Dave, Bodogán Sanyi, Isti, Bástya, Balogh Zsolti kollégám + kisfia Dominik.

Befészkeltük magunkat a pálya mellé, ahol nagyon kellemes órákat töltöttünk Radir, Csabber, Kerényi Ádám, és jó néhány sör társaságában. Az idő fantasztikus volt, mert annak ellenére, hogy esőt jósoltak egész napra, hét ágra sütött a nap.

Örömmel konstatáltuk, hogy Zeusz újra rója a köröket a pályán, a 2009-es év kihagyása után, ellenben szomorú hír volt, hogy Gondos Tomi (GTS Motorsport) Mantája 1, azaz egy kör után feladta a küzdelmet, és csapágyas lett. Szegény rosszul kezdi az évet, az előző edzésen váltóhiba, most meg ez...reméljük nem rá szállt át Radir tavalyi peches szériája!!!

Nagyon sok szép új vas volt a pályán, megint lehet megtanulni, hogy ki milyen kocsival harcol a lóerőkkel szemben, de szerencsére a színvonal igencsak felfele mutat. Mindenki erős vasakkal járta a pályát, sőt délután három versenyzővel nőtt a Pro Licenszesek tábora.

Este Zsuval Dávidnál töltöttük az időt, de az egész napos videózás, és fényképezés után igen hamar ágyba kerültünk.

Vasárnap hazafele gondoltuk lenézünk a Duna partra, ami így utólag nem volt jó döntés, mert egy nem tervezett közúti ellenőrzés közben egy szimpatikus rendőr egy ötezer forintos csekkel jutalmazta a fóliatetoválást a kocsin. Ha belegondolok nem is rossz, előtte több mint két éve nem találkoztam a rend szigorú őreivel.

Délután rendbe tettem Zsu képeit, meg átvettem a drift videót, majd nekiálltam a TuningShow-s videónak, majd a Discovery Science-n futó Kolónia két része után elaludtam, mint akit fejbe vertek.

KÉPEK AZ DRIFT EDZÉSRŐL

Ma reggel a képek kerültek fel a megfelelő oldalakra, és némi körítést kapott a Fanat-x Blogban Megosztás

Nincsenek megjegyzések: