2011. április 24., vasárnap

Dallas Étterem és benzinkút

A nagy munkában megfáradva kiszaladtunk a Zay utcába, a Dallas étterembe, amivel már sokszor szemeztem. Nagyon kellemes hangulatú belsővel fogadott minket az vendéglátó egység. Mindenhol retro táblák, Amerikát idéző szimbólumok, pl. a pult egy tűzoltó autót idéz. Gyorsan lecsüccsentünk egy boxba és nekiestünk az étlapnak. Hamburgerek mellett döntöttünk, és nem is hibáztunk, mikor kihozták, majd eldobtam az agyam.

Igen, ez ekkora...

Ez egy sajtos-baconos hamburger. Nem vagyok kis darab, és a pofám sem kicsi, de ez a burger igazán hatalmas! Kb. a felére préseltem össze, és még úgy is három harapás magas volt. Eleinte még igyekeztünk törölgetni a szánkat, az orrunkat, és mindent, ami a fejünk elején van, de rájöttünk, hogy nincs értelme! :)
Nagyon tetszett hogy az egész hely a Dallas sorozat kézjegyeit viselte. Jockey és Bobby ittak az étlap alján, a hamburgereket szintén a színészekről nevezték el. Ami nem amcsi volt, az a "Klotyó" felirat a falon, ami  útbaigazítás volt és segített megtalálni a helyet, ahol megfürödhettünk a kaja után.

Először voltam itt, de tuti nem utoljára. Nem a legolcsóbb hely, amit ismerek, de tuti az egyik leghangulatosabb, és közel van, és mégis elszeparálva. Egyetlen rossz dolog, hogy hétköznap reggel 6-tól 23 óráig van konyha, míg hétvégén hajnal egyig, így a buli utáni kajálás marad a Fanniban, de ha igazán nagyot akarunk zabálni, tuti visszajövünk ide!

Megosztás

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mennyi egy menü vagy egy "átlag" hambuci és a piák?

Névtelen írta...

pohár sör 300, korsó 450, 0,5 lietre kóla 250 asszem

Névtelen írta...

A kaják árairól tudnál írni? Sajnos a neten sehol sem található info, és ha túl drágák, akkor sajna ki kell hagynunk, pedig nagyon jókat írnak róla. Előre is köszönöm!